Aktuellt

Välkommen till Musikantens Förlags webbutik!

Här finns böcker, cd-skivor och dvd-er för olika målgrupper. För privat bruk eller för skola och andra institutioner – för barn, vuxna och äldre.

Våra aktivitetsmaterial om olika teman, i böcker och bildspelsdvd-er, är omtyckta och används flitigt i de flesta av landets kommuner, främst inom äldreverksamhet och omsorg.

Kanske finner ni något här som kan vara till glädje också för er.

Allt ni beställer skickar vi numera fraktfritt inrikes, i vissa fall även utrikes. Ni får oftast billigare vara och snabbast leverans när ni beställer direkt av oss!

OBS! VI HAR FÅTT ETT problem med beställningsproceduren. Om ni inte har fått ett personligt svar inom ett par dagar och ingen vara inom en vecka, var snälla och hör av er via e-mail eller telefon, se kontaktuppgifter längst ned på sidan.

Nu är den här, boken som många har väntat på!

Bokhundens värld innehåller berättelser, dikter, aktivitetstips, sagor, sånger, recept, reportage och fakta – och det allra mesta handlar om hundar!

Boken passar i många olika sammanhang. Barn kan själva sitta och läsa och bläddra i den, man kan ha den som högläsning i familjen – eller i skolan, på dagcentret eller i äldreboendet. Boken vänder sig till alla som gillar hundar.

Den medföljande cd-skivan innehåller 12 sånger om hundar och andra djur.


Bok och cd Bokhundens värld är en del av projektet Bokhunden och Astrid Lindgren, ett projekt som syftar till att föra samman barn med litteratur och att använda hunden som ett pedagogiskt verktyg för detta. Projektet riktar sig till alla barn i hela landet och handlar om att barn läser högt för en hund.
Detta är ett samarbete mellan bl.a.Linnéuniversitetet, Dyslexiförbundet Nordvästskåne och Åstorps kommun, och har finansiering från Allmänna arvsfonden.

Läs mer här>>

Det går bra att hämta material direkt hos oss i Sassarp 134, Hökerum i Ulricehamns kommun. Ring innan så att det säkert finns någon i huset.

Musikantens Förlag, tfn 033 - 27 31 33, 0705 - 43 40 51.