Aktuellt

Välkommen till Musikantens Förlags webbutik!

Hos oss hittar ni böcker, cd-skivor, dvd-er, pussel och spel för olika målgrupper. För privat bruk eller för skola och andra institutioner – för barn, vuxna och äldre.

Våra aktivitetsmaterial om olika teman, i böcker och bildspel, är omtyckta och används flitigt i de flesta av landets kommuner, främst inom äldreverksamhet och omsorg. Kanske finner ni något här som kan vara till glädje också för er.

Allt ni beställer skickar vi fraktfritt inrikes, i vissa fall även utrikes. Ni får oftast billigare vara och snabbast leverans när ni beställer direkt av oss!

40% rabatt på utvalda varor till och med maj månad!

Detta gäller följande saker:
Våra bildspels-dvd:er kostar nu 206:-/styck + 25% moms (ord. pris 344:- + moms).
Bok ”Ju mer vi är tillsammans” kostar nu 238:- + 6% moms (ord. pris 396:- + moms).
Minnesspel ”Svenska djur” kostar nu 139:- + 25% moms (ord. pris 232:- + moms)
Under den pågående coronapandemin är det många som av olika skäl blir isolerade på olika vårdboenden eller i hemmet, då varken besök av närstående eller kulturaktörer är möjliga. Därför har vi nu sänkt våra priser rejält på en del av våra material. Förhoppningsvis kan våra olika saker bli till glädje, både i grupper och för enskilda, i väntan på att pandemin ska gå över.

NU kan man strömma en del av våra bildspel!
Ni får till en början tillgång till de populäraste bildspelen som handlar om årstiderna. Varje årstid finns representerad med tre olika bildspelsteman. Den sammanlagda speltiden är 187 minuter.
Ni betalar bara 400:- + moms per 12 månader som ett prova-på-pris.

Här kan man läsa mer om våra strömmade bildspel.>>


Det går också att köpa våra populära bildspel i digital form. Bildspelen laddar ni smidigt ned för att sedan använda dem i en läsplatta, dator eller TV-apparat. Priset för ett tema är 280:- + 25% moms. Då ingår 3 bildspel och nedladdningsbart studiehäfte med faktatext, samtalsunderlag, ordspråk och tips på sinnes-
stimulerande aktiviteter, Bildspelen kan ni sedan titta på om och om igen.

Här kan man läsa mer samt beställa och ladda ned digitala bildspel.>>

Det går bra att hämta material direkt hos oss i Sassarp 134, Hökerum i Ulricehamns kommun. Ring innan så att det säkert finns någon i huset.

Musikantens Förlag, tfn 0705-43 40 51.