Aktuellt

Välkommen till Musikantens Förlags webbutik!

Hos oss hittar ni böcker, cd-skivor, dvd-er, pussel och spel för olika målgrupper. För privat bruk eller för skola och andra institutioner – för barn, vuxna och äldre.

Våra aktivitetsmaterial om olika teman, i böcker och bildspel, är omtyckta och används flitigt i de flesta av landets kommuner, främst inom äldreverksamhet och omsorg. Kanske finner ni något här som kan vara till glädje också för er.

Allt ni beställer skickar vi fraktfritt inrikes, i vissa fall även utrikes. Ni får oftast billigare vara och snabbast leverans när ni beställer direkt av oss!

NYHET! NU kan man köpa våra populära bildspel även i digital form. Bildspelen laddar ni smidigt ned för att sedan använda dem i en läsplatta, dator eller TV-apparat. Priset för ett tema är 280:- + 25% moms. Då ingår 3 bildspel och nedladdningsbart studiehäfte med faktatext, samtalsunderlag, ordspråk och tips på sinnes-
stimulerande aktiviteter, Bildspelen kan ni sedan titta på om och om igen.

Här kan man läsa mera samt beställa och ladda ned digitala bildspel.>>


NYHET! Vi har nu ännu fler pusselmotiv att välja på. Alla våra pussel har storleken 21 x 30 cm och består av vardera 30 bitar. NU finns även en del av motiven med 56 bitar.Läs mer om pusslen här>>Fler nyheter:

Minnesspelet "Svenska djur" består av 18 par stadiga och stora kort med härliga foton av både tama och vilda djur. Med spelet följer ett häfte med fakta om de olika djuren och tips på samtalsfrågor och sinnesstimulerande aktiviteter att göra tillsammans.Läs mer om minnesspelet här>>Köp din Fidget Cube hos oss! Vi säljer nu den lilla aktivitetskuben som hjälper många som lider av stress och rastlöshet att lättare kunna fokusera och stärka sin koncentration.Läs mer om Fidget Cube här>>Det går bra att hämta material direkt hos oss i Sassarp 134, Hökerum i Ulricehamns kommun. Ring innan så att det säkert finns någon i huset.

Musikantens Förlag, tfn 033 - 27 31 33, 0705 - 43 40 51.