Aktuellt

Välkommen till Musikantens Förlags webbutik!

Hos oss finner ni böcker, cd-skivor och dvd-er för olika målgrupper. För privat bruk eller för skola och andra institutioner – för barn, vuxna och äldre.

Våra aktivitetsmaterial om olika teman, i böcker och bildspelsdvd-er, är omtyckta och används flitigt i de flesta av landets kommuner, främst inom äldreverksamhet och omsorg.

Kanske finner ni något här som kan vara till glädje också för er.

Allt ni beställer skickar vi numera fraktfritt inrikes, i vissa fall även utrikes. Ni får oftast billigare vara och snabbast leverans när ni beställer direkt av oss!

OBS! För närvarande har vi krångel med vår internetuppkoppling, något som vi tyvärr inte själva rår över. Detta orsakar ibland glapp så att beställningar och vanliga e-mail försvinner i etern och inte kommer fram till oss. Hör gärna av er om ni inte har fått ett personligt svar av mig inom ett par dagar. Vi ber om ursäkt för de besvär detta kan orsaka er! Vänligen, Sabina Henriksson

Nu är vår tionde bildspels-dvd klar!

För att fira detta ger vi 10% rabatt på allt som beställs i webbutiken, dvd-er, böcker och cd-skivor. Rabatten dras av på fakturan från de ordinarie priser som står vid alla varor i kassan. Erbjudandet gäller t.o.m. 31/3 2017.

DVD – Hav innehåller tre bildspel med teman Havsmiljöer, Båtliv och Havsliv.

Som vanligt ingår ett studiehäfte med faktatext, samtalsunderlag och tips på aktiviteter för alla sinnen.Läs mer här>>

Det går bra att hämta material direkt hos oss i Sassarp 134, Hökerum i Ulricehamns kommun. Ring innan så att det säkert finns någon i huset.

Musikantens Förlag, tfn 033 - 27 31 33, 0705 - 43 40 51.