Aktuellt

Välkommen till Musikantens Förlags webbutik!

Hos oss hittar ni böcker, cd-skivor, dvd-er, pussel och spel för olika målgrupper. För privat bruk eller för skola och andra institutioner – för barn, vuxna och äldre.

Våra aktivitetsmaterial om olika teman, i böcker och bildspel, är omtyckta och används flitigt i de flesta av landets kommuner, främst inom äldreverksamhet och omsorg. Kanske finner ni något här som kan vara till glädje också för er.

Allt ni beställer skickar vi fraktfritt inrikes, i vissa fall även utrikes. Ni får oftast billigare vara och snabbast leverans när ni beställer direkt av oss!

NU kan man strömma en del av våra bildspel!
Ni får till en början tillgång till de populäraste bildspelen som handlar om årstiderna. Varje årstid finns representerad med tre olika bildspelsteman. Den sammanlagda speltiden är 187 minuter.
Ni betalar bara 400:- + moms per 12 månader som ett prova-på-pris.

Här kan man läsa mer om våra strömmade bildspel.>>


Det går också att köpa våra populära bildspel i digital form. Bildspelen laddar ni smidigt ned för att sedan använda dem i en läsplatta, dator eller TV-apparat. Priset för ett tema är 280:- + 25% moms. Då ingår 3 bildspel och nedladdningsbart studiehäfte med faktatext, samtalsunderlag, ordspråk och tips på sinnes-
stimulerande aktiviteter, Bildspelen kan ni sedan titta på om och om igen.

Här kan man läsa mer samt beställa och ladda ned digitala bildspel.>>

Det går bra att hämta material direkt hos oss i Sassarp 134, Hökerum i Ulricehamns kommun. Ring innan så att det säkert finns någon i huset.

Musikantens Förlag, tfn 0705-43 40 51.