Aktuellt

Välkommen till Musikantens Förlags webbutik!

Hos oss hittar ni böcker, cd-skivor, dvd-er, pussel och spel för olika målgrupper. För privat bruk eller för skola och andra institutioner – för barn, vuxna och äldre.

Våra aktivitetsmaterial om olika teman, i böcker och bildspel, är omtyckta och används flitigt i de flesta av landets kommuner, främst inom äldreverksamhet och omsorg. Kanske finner ni något här som kan vara till glädje också för er.

Allt ni beställer skickar vi fraktfritt inrikes, i vissa fall även utrikes. Ni får oftast billigare vara och snabbast leverans när ni beställer direkt av oss!

NU har vi fått in tre nya pusselmotiv! Klicka på bilderna för mer info:Då är det dags att presentera ännu ett digitalt kulturprogram! I programmet Året runt i ton & bild tar fotografen Gert Olsson och musikern & sångerskan Sabina Henriksson med publiken på en resa genom alla fyra årstider. Medverkar gör även pianist Örjan Hill. Programmet varar i cirka 37 minuter och går att strömma från en dold sida på Youtube.

Pris: 1 200:- + moms per enhet (särskilt boende, träffpunkt eller liknande) – eller förening, församling etc.

Klicka på bilden för mer info:


Här kan man se ett utdrag ur programmet.>>Ni har väl inte missat att man kan strömma en del av våra bildspel?
Ni får till en början tillgång till de populäraste bildspelen som handlar om årstiderna. Varje årstid finns representerad med tre olika bildspelsteman. Den sammanlagda speltiden är 187 minuter.
Ni betalar bara 400:- + moms per 12 månader som ett prova-på-pris.

Här kan man läsa mer om våra strömmade bildspel.>>


Det går bra att hämta material direkt hos oss i Sassarp 134, Hökerum i Ulricehamns kommun. Ring innan så att det säkert finns någon i huset.

Musikantens Förlag, tfn 0705-43 40 51.